DekorZóna

10+1 ötlet óriásfonallal dekorálni otthonod

Ebben a hidegben nagyon jól esik minden olyan ruhadarab és lakáskiegészítő, ami puha és meleg, jó bele- vagy épp hozzábújni.

Pont ilyen érzést vált ki a szőrme is.

szorme

Bár nekem is nagyon tetszenek a szőrmés dolgok, de amelyiknek köze volt valaha is élő állathoz, azt nem veszem meg. Abban, hogy ilyen kiegészítőid legyenek, nem tudok segíteni, mert biztos vagyok benne, hogy nem fogok róka- vagy csincsillavadászatot szervezni. Viszont az óriásfonallal kapcsolatban vannak ötleteim, hogyan segítsek, hogy neked is lehessen otthon egy-két kiegészítőd. 🙂

kotott

Ahogy ígértem, mutatok pár felhasználási ötletet. Nagyon elegáns kiegészítők készülhetnek az óriásfonalból, ami azt illeti, nemcsak a te megjelenésed színvonalát emelheti, de otthonod képébe is jótékonyan nyúlhat bele. A listán nincs ágytakaró, mert az olyan egyértelmű volt… 😉 van helyette szőnyeg, cica-kutyalak, székpárna, díszpárna, alátét és még sorolhatnám – de inkább nézd végig a képeket!

g1-szonyeg

g2-cicalak

g3-kutyalak

g4-kisszek

g5-falfelirat

g6-puff

g7-szekparna

g8-kosar

g9-alatet

g9-alatet2

g10-kaspo

g11-parna

Melyik ötlet tetszik ezek közül a legjobban?

Kihagytam valamit? Írd meg, kíváncsi vagyok, milyen ötleted van ezeken kívül! 😉

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. tanár says:

    Kedves Ildikó! Hol szerezhető be óriásfonal? Hol kapható eszköz az elkészítéshez? Honnan tölthető le szabásminta? Kérnék szépen az – egyébként szuper – képek mellé hasznos információt is. Köszönöm szépen.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!